U kunt bij mij terecht voor diverse massages...

 

Voorafgaand aan iedere behandeling vind er een anamnese (intakegesprek) plaats om na te gaan in welke conditie u op dat moment verkeert en of er zaken zijn die om extra aandacht vragen, maar ook om uit te sluiten of er geen symptomen zijn waarbij massage meer slecht dan goed doet.

Bij pijnklachten en/of bewegingsbeperkingen worden de spierfuncties getest dmv NeuroKinetic Therapy® , vervolgens worden de overactieve spieren losgemaakt mbv TriggerPoint Therapie. De cliënt geeft hierbij zelf de intensiteit aan.

Ter ondersteuning van het natuurlijk herstel proces biedt de Easy Taping methode ook verbluffende resultaten.


Na de massage kunt u natuurlijk even rustig weer tot uzelf komen met een glas water of thee. Houdt u er daarom rekening mee dat uw afspraak langer duurt dan de daadwerkelijke massage/therapie waarvoor u de afspraak heeft gemaakt. Het is tevens aan te raden om direct na, maar ook de komende uren even rustig aan te doen, zeker als het uw eerste massage is.


Geef vooraf duidelijk aan of u (medische) klachten en/of bijzonderheden heeft. (zie Contra-Indicaties). Bij het achter houden van belangrijke (medische) informatie ben ik niet aansprakelijk voor de gevolgen!