mijn leven in vogelvlucht........

15 maart 1978 zag ik het levenslicht. Op jonge leeftijd werd ik door mijn ouders naar judo gestuurd om te leren vallen, omdat ik nogal veel viel door een lichte storing in mijn motoriek. Na jaren van vallen en opstaan heeft dit echt goed geholpen en ben mijn ouders nog steeds erg dankbaar.

 

Danny Kruithof

Judo was tevens mijn eerste kennismaking met een vechtsport. Later ben ik verder gegaan met Aikido. Dit vond ik geweldig! Aikido betekent; De weg van energie in harmonie. Hier leerde ik om de energie(ki) van de aanvaller om te buigen zodat deze geen schade kan aanrichten.

In dezelfde periode werd mijn interesse ook gewekt door het toen nog onbekende Brazilian Jiu Jitsu. Ook hierbij wordt veel aandacht besteedt aan technische vaardigheden, waardoor mijn belangstelling voor de werking van het menselijk lichaam steeds groter werd.

Ik besloot in 2005 een opleiding tot Sportmasseur te beginnen. Deze heb ik met succes afgerond en ben sinds 2007 in het bezit van het NGS diploma Sportmassage.

Verder heb ik mij de afgelopen jaren verdiept in TriggerPoint therapie, Breuss massage, NeuroKinetic Therapie® en EasyTaping.

Mijn ambitie is om mijn massages te perfectioneren en kennis te verbreden. Daarvoor volg ik cursussen en workshops, hierdoor zal het aanbod van massages gestaag uitbreiden.

 

 

-Danny Kruithof-